Concurs local de discursuri improvizate şi poveşti incredibile – 4 Septembrie 2018

În fiecare săptămână ne exersăm abilităţile de vorbit în public.
Acum e timpul să le testăm la un nivel înalt. 🙂

Cei mai buni vorbitori vor concura la secțiunea de discursuri improvizate și poveşti incredibile, atât în limba română, cât și în limba engleză.

Un discurs improvizat e un discurs spontan în care participanţii trebuie să vorbească despre un subiect pe care îl află pe loc şi au doar 20 de secunde de gândire. Mai jos sunt câteva beneficii de a ţine un discurs improvizat şi cum să faci asta cu succes:

O poveste incredibilă este un discurs în care este prezentată o întâmplare reală sau fictivă care este exagerată foarte mult. Mai jos este un expemplu de poveste incredibilă câştigătoare:

Câștigătorii se vor califica petru următoarea etapă a concursului, la nivel de arie.

Mult succes concurenților și … distracție plăcută invitaților!

Te așteptăm cu mare drag!
INTRAREA LIBERĂ

Locația: str. Victor Babes, nr. 13, parter, intrarea prin gangul pe care scrie Central City Hotel/City Central Hotel
Ora: 18:45
Data: 4 Septembrie 2018
Ramai la curent cu toate noutatile pe pagina de facebook a evenimentului

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: