Concursul de poveşti incredibile şi discursuri improvizate – Etapa pe arie

Toamna a venit cu daruri, iar Toastmasters Cluj vine cu un concurs!

Vom organiza pentru cei mai pasionați dintre membrii noştri Concursul de poveşti incredibile şi discursuri improvizate.

Cei mai buni vorbitori, care au trecut de etapa pe club a concursului, vor concura la secțiunea de discursuri improvizate sau la cea de poveşti incredibile, atât în limba română, cât și în limba engleză, la etapa pe Arie.

Un discurs improvizat este un discurs spontan în care participanții trebuie să vorbească despre un subiect pe care îl află pe loc şi au doar 20 de secunde de gândire. Mai jos sunt câteva beneficii de a ţine un discurs improvizat şi cum să faci asta cu succes:

https://www.youtube.com/watch?v=GefKPy5YYHI

O poveste incredibilă este un discurs în care este prezentată o întâmplare reală sau fictivă care este exagerată foarte mult. Mai jos este un exemplu de poveste incredibilă câştigătoare:

https://www.youtube.com/watch?v=FKFK5T63YeA

Mult succes concurenților și … distracție plăcută invitaților!

Data: 13 Octombrie 2018
Ora: 10:00
Locația este o supriza. Stați atenți va fi ca dintr-o poveste incredibilă.

Ce este Toastmasters?

Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.
La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.
https://www.youtube.com/watch?v=GefKPy5YYHI

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: