Aplica la Conferinta Nationala Toastmasters – 19 noiembrie

Cu entuziasm, vă invităm la Conferinţa Naţională Toastmasters Cluj, care va avea loc în data de 19 noiembrie 2011, şi se adresează tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de vorbit în public şi leadership.

Va asteptam la 3 workshop-uri sustinute de Cristina Varo, Mihai Gotiu si Adrian Rusu. De asemenea va asteptam la un concurs de discursuri pregatite si discursuri improvizate unde se vor intrece cei mai buni 12 speakeri Toastmasters din tara (Timisoara, Bucuresti, Brasov, Oradea si Cluj). Seara organizam pentru participanti un dineu in care vom anunta castigatorii.
Va puteti inscrie pana in 11 noiembrie (in regim „early bird”) pentru a beneficia de tariful redus de 60 lei. Astfel, va puteti inscrie si platiti in cel mai scurt timp prin banca in contul pe care il vei gasi pe pagina de inscriere de pe site-ul nostru http://cluj.toastmasters.ro/?page_id=525. Dupa aceasta data tariful va fi de 90 lei.

Leave a Reply 1 comment

Clujule, vin! - noiembrie 18, 2011 Reply

[…] sfârșit de săptămână nobilii români, cavaleri ai cluburilor Toastmasters, se duelează în discursuri. Iar eu, se pare, n-am voie să ratez așa […]

Leave a Reply: