Eliberează-ți mintea! -şedinţa săptămânală 02 Octombrie 2018

Mintea este un sistem complex care adună de pe parcursul zilei tot felul de gânduri, dialog intern și distragerea atenției. Multe studii au arătat că avem între 50.000 și 80.000 de gânduri pe zi. Asta înseamnă aproape un gând la fiecare secundă și vor rămâne în mintea noastră cât timp vom trăi.
Aproape 60% dintre români sunt stresați de creșterea prețurilor, de sănătatea personală sau a celor apropiați, de viața de familie, de starea economiei și de credite.

Tu ce faci în momente de stres? Cum te de-stresezi? Ce faci ca să nu te enervezi? Ce faci ca să îți relaxezi mintea?
Te invităm marți la o nouă întâlnire Toastmasters Cluj, ca să împărtășim din experiențele noastre despre relaxarea mintală.

Intrarea este liberă.
Locația: Hotel Central, str. Victor Babes nr. 13
Ora: 18:45
Data: Marți 02.10.2018

De ce ar trebui să participi?
La Toastmasters vei găsi un mediu prietenos în care îți poți îmbunătăți abilitățile de Comunicare si Leadership și să devii mai încrezător în propriile forțe.

Vei învăţa și vei exersa să:
– Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
– Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
– Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: