Fă Pași! – şedinţa săptămânală 18 Septembrie 2018

O vorbă din popor spune că „Mersul pe jos face piciorul frumos!”. Chiar si așa, un procent de 61% din populația României are un stil de viața sedentar și nu practică deloc sport, arată un studiu citat de Agerpres.
Tu cât de des faci sport? Te invităm marți la o nouă întalnire Toastmasters Cluj, ca să impărtășim din experiențele noastre cu mișcarea.
Intrarea este liberă.
Locația: Hotel Central, str. Victor Babes nr. 13
Ora: 18:45
Data: Marți 18.09.2018

De ce ar trebui să participi?
Dorești să îți îmbunătățești abilitățile de Comunicare si Leadership? Vrei să devii mai încrezător în propriile forțe? Hai la Toastmasters!

Vei învăţa cum să:
– Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
– Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
– Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: