Golfee-sta nebunie mascată din 01.11.2016

 Virusul  „Halloween” și-a făcut simțită prezența și marți seara, iar membrii și invitații și-au etalat cele mai de seamă costume și accesorii. Acest lucru a dus ca evenimentul să fie un real succes. Ne-am bucurat de numărul mare de invitați, dar și de membrii noi.

Pila noastră prezidențială, Radu Ilieș a fost in dublu rol, de Toastmaster și de Fan <3 Samsung,
El ne-a oferit informații despre unele ședințe de spiritism pe care le ține atunci când nu vine la ședințe. Apelați cu încredere ! Reducere 50% pentru membrii cu taxele la zi !

Apoi ne-a delectat cu echipa sa de evaluare, acel Măcelar General , Răzvan Boca, care și-a prezentat echipa, formată din: Vlad Țepeș ,numărător de…ăăăă…. gratii ale CDT (camerei de tortură )
(Claudiu FIlip)

Al doilea evaluator a fost Sub-Zero, promitea să aducă sfârșitul încălzirii globale, cu ajutorul a 3 prieteni (Frankenstein, Dovleacul și  Ochiul lui … Dracula  )

(Horațiu Stănculescu)

Următorul evaluator a fost Winnetou, șeful de trib gramatical, El promitea să scalpeze pe oricine nu folosește cuvântul serii (Aură). Îl putem vedea mai jos, acoperind scena.

(Andreas Sitar)

 Primul vorbitor, Simona Țiplea,  s-a aflat la manualul Speeches By Management, cu proiectul 4 (Communicating Change). Ea ne-a încântat neuronii cu povești din viața personală și profesională, subliniind faptul că nu putem să ii schimbăm pe cei din jur, chiar având cele mai bune intenții și că schimbarea începe cu noi.
A fost evaluata de către Sălășanul Hulkîn varianta lui mai pașnică, iar după un astfel de discurs reușit, nu a mai avut nevoie să se facă,mare și verde, după cum vedeți în poza de mai jos.

Al doilea vorbitor, pe numele lui, Sergiu Andreca, El s-a camuflat prea bine în public, purtând un costum de corporatist. De aceea nu apare în poza. 😛
A fost unul dintre puținii care a ales, prin exemplul personal, să repete proiectul 5 (Corpul tău vorbește),din manualul de Competente în Comunicare. Exact asta a și făcut. A exemplificat importanța limbajului corporal, cu referire la discursul cu care a participat la concursul național din octombrie, de la Brașov.
A fost evaluat de către al nostru toreador „public” ,Claudiu Pui, care a fost așa de rapid, încât nu a apărut în poza,

Secțiunea de discursuri improvizate și-a bucurat de o mare popularitate. Coordonatoarea mascată, Nausica Petrescu a împărțit-o în doi piloni solizi (clasic și poveste improvizată),peste care se trage stomatologic o coroană umoristică de senzație. După care se șlefuiește cu ajutorul râsetelor și aplauzelor publicului. 

Brusc, Răzvan Boca revine în forță, anunțând o secțiune de evaluare detaliat de îngrozitoare!

El a oferit mențiuni speciale  D`Artagnan-ei ,care a fost singura „mușchetoare” de leadership,
Aceasta poate fi văzută mai jos, cum face o evaluare folosind mâna stângă, iar cu dreapta le ține piept spiritelor nepoftite la ședința noastră.

La final, câștigătorul celui mai bun discurs improvizat a fost misteriosul Alexandru.

Iar purtătorul costumului cel mai inspirat este în poza de mai jos ilustrat. Ole !

Ședința s-a terminat cu surle și trâmbițe, iar președintele Radu Ilieș a condus onorurile admiterii a patru noi membrii Toastmasters. Aceștia sunt Diana, Florin,Simona și Loredana.
Ei au citit promisiunea și valorile clubului (Respect, Integritate, Serviciu, Excelență )

După ședință, golfiștii au pregătit dulciuri și ….BREAKING TM NEWS ! S-a evitat un conflict de proporții globale între liderii clanul tropico-gramatical și clanul temporal din Nordul înghețat.

Aceștia s-au duelat în microfoane, constituind un duet de excepție, de-a dreptul „mafiot” , după care au căzut la pace, cel puțin până la Halloween-ul viitor…

           Și am încălecat pe un bostan, și ne vom vedea peste un an !

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: