Liderul european în coaching la Toastmasters Cluj

Dragi invitați,

avem deosebita bucurie de a confirma prezența lui Gerard O’Donovan la ședința Toastmasters Cluj de luni 21 martie 2011. Vă invităm la o seară deosebită în care să aflăm cu toții lucruri noi. Vom avea parte de o secțiune specială în care Gerard ne va împărtăși din experiența sa de vorbitor în zeci de țări.

Energia invitatului și stilul său unic fac din acesta unul dintre cei mai căutați și apreciați coach din lume. Indiferent de țara în care călătorește, pasiunea și dorința lui Gerard rămân neschimbate: să ajute oamenii să obțină performanțe remarcabile în tot ceea ce fac.

Coachingul nu este terapie, fiind axat mai mult pe evenimentele viitoare decât pe cele trecute și ajută oamenii să-și stabilească țeluri clare, apoi îi ajută să le atingă. Tehnicile lui Gerard încorporează tehnicile de învățare accelerată.

Abia așteptăm să ne întâlnim cu toții luni seară, ora 20:00 în sala II/2 a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. G-ral Traian Moșoiu nr.71). Ședința se va desfășura în limba engleză. Pentru orice alte informații sau comunicatul de presă, nu ezitați să ne contactați – telefon: 0724 035 557, email: sorin@sacara.ro și cluj@toastmasters.ro

Vă dorim o zi minunată,
Echipa de Ofițeri

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: