Newsletter Septembrie

*|MC:SUBJECT|*

Acum la început de septembrie ...

Am pregătit un newsletter ca să te punem la curent cu cele mai proaspete vești legate de
Toastmasters Cluj 
clubul unde vorbitul în public este principala provocare și în același timp plăcere!
Dar mai întâi, faceți cunoștință cu noul board al clubului Toastmasters Cluj:
De la stânga la dreapta și de sus în jos, iată boardul TM Cluj, intrat în atribuții din 1 Iulie 2015:
  • Adrian Sălășan - Președintele Clubului
  • Radu Ilieș - VP Educație
  • Alexandra Oniga - VP Membership
  • Simona Lehene -  VP Relații Publice
  • Sorina Țala - Secretar
  • Claudiu Pui - Trezorier
  • Horațiu Stănculescu - Sergent-la-Arme
  • Ovidiu Oltean - Fost președinte
Le urăm mult succes în acest mandat și le mulțumim că au grijă de fiecare ședință în parte. Datorită lor se întâmplă lucrurile!  

BootcampToastmasters România 

Ce este un Bootcamp? Este locul unde cei mai buni învață de la cei mai buni, unde ofițerii și reprezentanții cluburilor din toată țara se întâlnesc pentru a-și împărtăși cunoștințele și a se asigura că fiecare ședință Toastmasters este organizată și coordonată de oameni pregătiți.
O parte din colegii noștri au fost și ei prezenți la ediția din acest an.

Citând din Alexandra Oniga, 

VP Membership Toastmasters Cluj Napoca

„Fiind prima mea experiență a unui BootcampToastmasters, am plecat spre Harghita cu multă curiozitate, dar și cu entuziasmul de a revedea colegi Toastmasters din toată țara. Ideea de a învăța într-un cadru familiar, de a împărtăși cunoștințeledobândite până acum, peisajul superb și gazdele extrem de primitoare, au făcut din week-end-ul 10-12 iulie mai mult decât un „teambuilding”, pentru că pe noi toți cei 84 de participanți ne-a unit un scop comun: acela de a deveni mai buni, de a crește, de a ne dezvolta.”

 

Citând din Adrian Sălășan, 

Președintele Clubului Toastmasters Cluj

”Familia Toastmasters Cluj a fost reprezentată cu onoare de Adrian Sălășan (Președinte), Radu Ilieș (Vicepreședinte Educație), Alexandra Oniga (Vicepreședinte Membri),Claudiu Pui (Trezorier), Horațiu Stănculescu (Sergent la arme), Andreea Aștilean, Sabina Barat, Ana-Maria Dobre, Alexandru Lukacs și Radu Andreica. Am avut parte de training-uri de calitate, destinate în mare parte ofițerilor clubului, dar și cursuri adresate membrilor, foc de tabără, mâncare excelentă și multă distracție, ingrediente care au contribuit cu succes la un week-end extrem de reușit.”
 

Chiar dacă e gata perioada concediilor ...

Am început luna septembrie cu un teambuilding competitiv, asezonat cu hohote de râs și distracție! Chiar dacă vremea a stat de-a curmezișul și inițial trebuia să mergem la grătare, am schimbat repede planurile și am avut parte de o după masă plină de activități. Mai jos aveți dovada.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: