Ultimele noutati despre public speaking la Cluj

Bine te-am regăsit! Împărtăşim cu tine noutăţile clubului nostru şi te aşteptăm cu drag la şedinţele noastre săptămânale!

Cine sunt cei mai buni vorbitori ai Clujului?
 

Pe data de 17 martie  a avut loc concursul local de discursuri şi de evaluări, atât în limba română, cât şi în engleză. Toţi cei 19 concurenţi s-au pregătit temeinic, însă campionii au fost cei 8 magnifici : Sergiu Andreca şi Radu Andreica (discursuri în limba română), Adrian Sălăşan şi Dacian Cîmpean (evaluări în limba română), Adela Mureşan şi  Ovidiu Oltean (discursuri şi evaluări în limba engleză). Ei sunt cei care ne-au reprezentat la faza pe arie a concursului.
 

Cui ţinem pumnii în drumul spre LAS VEGAS?
 
Cluj Napoca  a găzduit faza pe Aria H3 a concursului de discursuri internaţionale şi evaluări, în cadrul căruia s-au întrecut cei mai buni vorbitori din Toastmasters Cluj, Office Depot SSC Toastmasters, Suceava Toastmasters, Toastmasters Botoșani și Toastmasters Iași. Cele 4 probe de foc şi-au anunţat bine meritaţii câştigători, iar Clujul se poate lăuda cu 7 premii (din 12 disponibile).
Laude şi mulţumiri se îndreaptă şi către colegul nostru Radu Ilieş, organizatorul evenimentului, care s-a ridicat peste aşteptările publicului.

 
Adela Mureşan a obţinut locul întâi la secţiunea de discursuri şi locul trei la evaluări în limba engleză , Ovidiu Oltean a câştigat locul întâi la evaluări şi locul doi la discursuri în limba engleză, Adrian Sălăşan a obţinut locul întâi la evaluări în limba română, iar Sergiu Andreca a primit premiul trei la discursuri în limba română. Diana Moraru, membră şi a Office Depot SSC TM, a obţinut locul 3 la evaluări în limba română. Câştigătorii locurilor întâi şi doi vor reprezenta Aria H3 la faza naţională şi îşi continuă drumul spre Las Vegas, unde va avea loc concursul la nivel mondial.  
Adela, Ovi şi Adi - vă ţinem pumnii strânşi pe mai departe!

Acelaşi coleg Radu Ilieş care şi-a demonstrat veleităţile de organizator de eveniment este şi professional coach certificat EuCF (www.eucf.org). Prin coaching poţi primi sprijin pentru a atinge un obiectiv, fie că este vorba de sănătate, de relații, de business sau de timp liber. De curând s-a finalizat prima serie de şedinţe de coach-ing, disponibile în mod gratuit şi exclusiv membrilor Toastmasters Cluj. Iată una din mărturiile unui "coachee":"Am învăţat să coordonez altfel situaţiile critice de la serviciu, să analizez opţiunile şi să pun în balanţă aşteptările şi acţiunile mele." Întrucât feedback-ul primit de la prima serie de învăţăcei a fost pozitiv, în curând va începe o nouă serie de şedinţe de coaching.
 

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: